Ден на пшеницата 2017

На 5.06.2017г. „СЕМПЕ 2“ ООД проведе за поредна година традиционния открит „Ден на пшеницата“. Събитието започна в Голямата зала на х-л „Централ“ в Разград. Пред повече от 200 земеделци от региона, г-н Васил Петров приветства аудиторията и запозна гостите с новостите в конкурентната среда в бизнеса. Както всяка година на това събитие се представят гледни точки на различни специалисти, което помага на клиентите на фирмата да бъдат по-добре информирани.

Специалисти от дългогодишния партьор на „СЕМПЕ 2“ ООД – „Агрополихим“ АД направиха много полезна презентация и запознаха гостите с приложението на течен тор УАН.

Един от водещите брокери в България и основател на любимия на всички земеделци „Агропортал“, г-н Петър Димитров направи в негов стил анализ на пазара на зърно и сподели неговите очаквания за новата кампания.

Втората част от мероприятието продължи на опитно поле в село Гецово, където преставителите на Агроном 1 Холдинг, Синджента, Агредо, Суммит агро и Веми селекс представиха своите сортове и технологии.

ПРОГРАМА

Начало: 10:00 Обзор на зърнения пазар – Голяма зала на хотел „Централ“ Разград.
11:00 Опитно поле с.Гецово – /селскостопанско летище/
Представяне на сортове пшеница:
– Агроном 1 Холдинг – собствена селекция;
– „Syngenta България“ – Представяне на сортове пшеница.
– Суммит агро България
– Агредо ЕООД – представител на Momont;
– Веми селекс – селекция Осиек – Хърватска;

Денят на Пшеницата завърши с обяд, организиран от фирма СЕМПЕ 2, по време на който земеделците дискутираха различни теми, свързани с видяното през деня.

23
май
posted in: Новини | tags :

Вашият коментар